Algemeen

 

Tennisclub Slag ’87 bestaat uit een mengeling van ca. 100 jeugd-, senioren- en veteranenleden van beiderlei kunne. T.V. Slag ’87 beschikt over drie kunstgrasbanen  -voorzien van baanverlichting- en is gelegen in het sportpark “de Steckarde” aan de Vaartweg te Steggerda. Dit sportpark biedt naast tennis- eveneens korfbal- en schaatsfaciliteiten. Er is een geheel door vrijwilligers zelf gebouwde accommodatie met o.a. een kantine en kleed- en doucheruimtes.
Het voordeel van kunstgrasbanen boven andere soorten ondergrond is dat er bijna het gehele jaar door gespeeld kan worden. Alleen regen en vorst brengen beperkingen met zich mee. Vanaf april staat de competitie voor de diverse ledengroeperingen centraal. De zomer
maanden zijn met name geschikt voor recreatieve activiteiten. Diverse toernooien worden georganiseerd terwijl er ook ruimte blijft voor individuele tennisbeoefening. In de winter –behalve bij vorst- kan er vaak doorgespeeld worden indien men dat wenst. In deze periode worden ook een aantal toernooien georganiseerd in diverse overdekte tennishallen in de omgeving.

T.v. Slag`87 is een vereniging met voor elk wat wils. Er is zowel plaats voor de recreatieve tennisser als voor de pure wedstrijdspeler. Er worden verschillende mogelijkheden geboden om aan allerlei georganiseerde activiteiten deel te nemen zoals b.v.:

  • bondscompetities op verschillende dagen in de week en voor verschillende leetijdsgroepen 

ORGANISATIE:

T.V.Slag`87 is een sterk en goed georganiseerde vereniging. Niet alleen een praat- maar vooral een doeclub. Een veelheid van taken wordt moeiteloos en enthousiast  uitgevoerd door een gemotiveerd en hecht team van bijna professionele vrijwilligers.
Aan het hoofd van de vereniging staat een uit en door de leden zelf gekozen bestuur middels periodieke bestuursverkiezingen. Onder dit bestuur functioneert een groot aantal commissies die verantwoordelijk zijn voor een vele uiteenlopende zaken zoals b.v. technische activiteiten, de organisatie van toernooien, het coördineren van de competities, het verzorgen van activiteiten voor jeugdleden, kantinebeheer, onderhoud en aankleding van het tennispark etc.

 

CONTRIBUTIE:

Voor nieuwe leden is er altijd een aantrekkelijk introductie-abonnement.

 

 

Vragen?

logo

E-mail

[email protected]

Telefoon

+31 561 441 990

Adres

Vaartweg 14
8395 PS Steggerda

KVK-nummer

40002808